Sánchez acusa Torra d’ordenar a l’Hospital de Sant Pau que no el rebés

Insisteix que el president català no condemna prou la violència i per això no li agafa el telèfon
Protestes contra Sánchez a l'Hospital de Sant Pau

El president en funcions Pedro Sánchez manté que el president català Quim Torra no condemna la violència amb prou contundència i per això no li pensa agafar el telèfon. En una entrevista a La Sexta, el president espanyol en funcions també rebutja la proposta de diàleg que li va llançar dijous el vicepresident Pere Aragonès des de Madrid, i insisteix que mai cedirà per "donar ales al dret d'autodeterminació".

Sobre els crits que li van ploure dilluns quan va visitar els policies ferits a l'Hospital de Sant Pau, i el fet que ningú el rebés de manera oficial, assegura que devien complir ordres del mateix govern de la Generalitat.

El president Sánchez ha insistit novament que no es planteja el diàleg amb la Generalitat mentre des de Catalunya es vulgui parlar de l'autodeterminació, com és el cas.

El líder del PSOE també s'ha afanyat a assegurar que no pensa indultar els presos independentistes. Tomba, per tant, la proposta que feia el candidat d'Unides Podem, Pablo Iglesias, aquest dijous. Tampoc accepta l'amnistia perquè diu que és inconstitucional.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides