Els CDR ocupen l’Ajuntament gironí

Protesten per la decisió de suspendre els concerts i les barraques de les Fires i les Festes de Sant Narcís
Els CDR ocupen l'Ajuntament de Girona

Els CDR ocupen l'Ajuntament de Girona en protesta per la decisió de l'alcaldessa, Marta Madrenas, de suspendre els concerts i les barraques de Fires. A quarts de tres de la tarda, una trentena de manifestants han irromput al consistori i han pujat fins a la sala on es fan les juntes de govern, situada al primer pis.

De moment, els CDR asseguren que no tenen intenció de marxar i passen l'estona mirant la pantalla que hi ha a la sala o jugant a cartes. A més, han desplegat una pancarta a la façana del consistori, on s'hi pot llegir el lema "Prou criminalització al jovent i a les gironines", en referència a la suspensió dels concerts. L'alcaldessa va decidir anul·lar-los per seguretat després dels aldarulls que ha viscut la ciutat.

Els manifestants han llegit un comunicat que enllaça l'esclat de les mobilitzacions arreu de Catalunya, la repressió de l'Estat, els abusos policials per part dels cossos de seguretat de l'Estat i els Mossos d'Esquadra; a més d'una crítica al conseller d'Interior, Miquel Buch, al Govern de la Generalitat i a l'alcaldessa de Girona. "A Girona, la criminalització de l'autodefensa a la violència policial ha començat amb l'alcaldessa", asseguren des dels CDR.

L'ocupació dels CDR té lloc, justament, poques hores abans que comenci el pregó de les Fires i Festes de Sant Narcís. De fet, a la plaça del Vi ja se n'estan fent els preparatius.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides