TV3 fa el ridícul amb una noticia sobre el traductor de Google

La presentadora del 324 Laura Solé diu que converteix ‘em sento català’ en ‘em sento espanyol’ a la versió inglesa i és fals
Captures de pantalla del traductor de Google a l'anglès de les paraul
Captures de pantalla del traductor de Google a l'anglès de les paraules 'català' i 'catala'

TV3 ha quedat en evidència aquest divendres en presentar com a denúncia una errada del traductor de Google que no ho era. La notícia l’ha llegit en diversos informatius del 324 la presentadora Laura Solé, i deia així: “Les darreres hores les xarxes s’han fet ressò d’un fet força sorprenent. Al Google Traductor, un dels més utilitzats a Internet, si escrivim em sento català, la traducció que fa a l’anglès és aquesta: Em sento espanyol. En canvi, si ho provem amb altres casos, com per exemple em sento gallec o bé em sento basc o andalús, la traducció que fa és correcta. A més a més, si la traducció és del català al castellà, el resultat també és correcte. Tota una curiositat”.

Una "curiositat", no. Si s'escriu em sento català al traductor de Google us dirà que en anglès es diu I feel catalan (em sento català). Ara bé, si s'escriu malament i es posa em sento catala (sense accent), la màquina es confon i acaba posant I feel spanish. Aquesta notícia ha desaparegut al migdia dels informatius del 324 i ni tan sols l’han pujat a la web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides