Disculpa amb encàrrec de Soler als Mossos

El presentador d'Està passant creu que la policia catalana ha de demanar excuses a la gent
Toni Soler, presentant el programa 'Està passant'
Toni Soler, presentant el programa de TV3 'Està passant'

Toni Soler, el pal de paller dels programes de TV3 Polònia i Està passant, ha demanat "sincerament, disculpes" aquest dijous als agents dels Mossos d'Esquadra que es poden haver sentit ofesos per un gag emès a l'Està passant de dimecres, que comparava els agents de la policia catalana amb "putos gossos de merda".

Soler, això sí, ha suggerit que els mossos també haurien de demanar disculpes perquè hi ha gent "ferida, maltractada, hospitalitzada o detinguda en circumstàncies estranyes pels cossos policials", arran dels aldarulls ocorreguts la setmana passada durant les mobilitzacions independentistes de protesta contra les condemnes imposades pel Tribunal Suprem als dirigents del procés.

En la seva disculpa, que ha tingut lloc després que alguns sindicats dels Mossos hagin anunciat que el denunciaran per un delicte d'odi, Soler ha admès que "ens vam equivocar" usant "expressions poc afortunades", però també ha esgrimit el fet que es tractava de "contingut humorístic, que s'ha de tractar om a tal, i no fora de context". Així mateix, ha afirmat que defensaran, "si cal davant del jutge també, la nostra llibertat d'expressió".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides