Atacs de “radicals independentistes” a seus i actes del PSC

Els socialistes denuncien que "estem arribant a un clima insostenible"
La seu del PSC a Terrassa
La seu del PSC a Terrassa

El PSC ha denunciat que aquesta nit la seva seu de Terrassa ha patit un atac vandàlic en el qual "radicals independentistes" han intentat entrar al seu local i han acabat embrutant l'entrada del local.

Els socialistes de Terrassa han publicat una piulada a Twitter en la que diuen: "Radicals independentistes ens han atacat la seu mentre estàvem a dins reunits. Han intentat entrar, però els hem pogut frenar. Estem arribant a un clima insostenible".

En aquest context, el PSC d'Esparreguera ha denunciat que aquest dijous al vespre un grup d'independentistes van intentar rebentar un acte en el qual participaven l'alcalde socialista de la ciutat, Eduard Rivas, i la diputada, Sònia Guerra.

També a través de les xarxes socials, els socialistes d'Esparreguera han publicat que "aquesta nit a Esparreguera alguns i algunes persones han intentat que no expliquéssim les nostres propostes a la ciutadania, i per això avui més que mai estem segurs que l'única opció passar per un govern socialista que cregui en el diàleg i la convivència".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides