Els Mossos se senten “assenyalats”

Un portaveu sindical del cos respon a les crítiques per les actuacions policials en les darreres protestes
Els Mossos lamenten la falta de suport institucional

El portaveu del sindicat Fepol dels Mossos d’Esquadra, Toni Castejón, es mostrava molest en una entrevista a la cadena Ser per les crítiques que està rebent el cos policial després de les protestes en reacció a la sentència del procés. Tot i que el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha avalat l’actuació, els han plogut les crítiques i no són pocs els que parlen d’excessos. El representant sindical afirma que els ha faltat suport institucional.

Castejón assegura que "quan estan matant al teu company, el protocol gairebé desapareix". També ha dit que si alguna cosa s'ha fet malament, "s'acabarà sabent i es corregirà".

D'altra banda, Castejón indicava que se senten "assenyalats" i que sembla que "l'actuació policial és el que ha anat malament." També qualifica de "lamentable" l'actitud contra la policia.

A més, ha fet referència a "violents professionals" als carrers. "Aquí hi ha hagut professionals de la violència. L'aparició de còctels molotov, les ferides tan greus, s'ha vist en imatges com es coordinaven. Això no ho fa un violent normal", afegia.

Finalment, ha recalcat la falta de suport institucional i ha manifestat que estan "a alerta" per si els incidents poguessin tornar a passar.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari