Mor un turista francès d’un atac de cor durant el bloqueig a l’aeroport

Aena i l'ambaixada francesa desvinculen la mort del passatger amb les protestes independentistes
Protestes contra la sentència de l'1 O a l'aeroport del Prat

Un passatger de l'aeroport del Prat de Barcelona va morir dilluns a l'Hospital Universitari de Bellvitge després de patir una "parada cardiorespiratòria", segons han confirmat avui fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'home, natural d'Alsàcia (França) i de 65 anys, va tenir l'infart a la terminal 2 després de caminar tres quilòmetres a peu a causa del bloqueig de l'aeroport a conseqüència de les protestes independentistes.

Aena, l'empresa pública estatal que opera l'aeroport del Prat, el Sistema d'Emergències Mèdiques i l'ambaixada francesa han remarcat aquest dimecres que la mort del turista francès a l'aeroport del Prat per un infart no va tenir res a veure amb el bloqueig de la instal·lació per part de manifestants independentistes.

Segons fonts de l'ambaixada, l'home va patir l'atac mentre obtenia la targeta d'embarcament a la T-2. El Diari de Tarragona afegeix que va ser evacuat en helicòpter fins a l'aeroport de Bellvitge no pas per esquivar el bloqueig -centrat en la T-1-, sinó perquè era la forma més ràpida de dur-lo a l'hospital.

Tot i la precisió d'Aena i el SEM, el líder del PP, Pablo Casado, ha vinculat directament la mort del turista amb les protestes a l'aeroport. Casado, de fet, ha començat la seva roda de premsa d'aquest dimecres, en què ha demanat que s'apliqui la llei de seguretat ciutadana i que s'impedeixi la vaga general de divendres, dient que ja hi ha "un mort" a Catalunya.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari