Els CDR celebren el foc de Barcelona

Reprodueix vídeo

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han celebrat a Twitter la crema de contenidors de la passada matinada a Barcelona i han adjudicat la responsabilitat de la violència a les institucions. "No és violència, és autodefensa", "qui sembla la misèria, recull la ràbia i "ens hem encès", proclamen.

A través d'un comunicat difós aquesta matinada, i malgrat les agressions de manifestants independentistes enregistrades les darreres hores, els CDR han atribuït la violència en exclusiva als cossos policials: "No caiguem en la trampa d'aquells que ens volen desmobilitzar amb el fals argument de la violència. L'única violència que hem patit les darreres hores ha estat la dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional".

Els CDR exigeixen que el conseller d'Interior, Miquel Buch, deixi el càrrec i que el govern que president Quim Torra i els partits favorables a l'autodeterminació exerceixin la desobediència institucional i trenquin amb Espanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides