Quin suport aconsegueix Colau per aprovar les taxes als mercats?

Josep Bou
Josep Bou

L'Ajuntament de Barcelona s'ha proposat actualitzar les taxes que paguen els paradistes dels mercats municipals amb un increment del 10,69%, que és el percentatge que surt de l'aplicació de l'increment de l'IPC dels darrers anys (15%) restant les dues petites actualitzacions que s'han fet durant aquesta última dècada. Així, l'equip de govern format per Comuns i PSC pretén augmentar la recaptació.

Els paradistes, per la seva part, es mostraven escèptics alguns i contraris uns altres perquè consideraven que es mirava d'augmentar les taxes municipals. No obstant això, la intervenció de Josep Bou (PP) va decantar la balança. Bou, que va explicar que ell també és un dels afectats, ja que té forns a alguns mercats municipals, va defensar l'actualització amb prou convenciment i va marcar la diferència.

El líder municipal del PP va mantenir que no era un increment d'impostos sinó una actualització de l'IPC de les taxes que no s'havia produït els darrers 10 anys. A més dels representants de l'equip de Govern municipal i de Bou, la Unió de Consumidors també hi va votar a favor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides