Sánchez defensa l'”íntegre compliment” de la sentència

El president del govern central diu que el Suprem ha fet "un procés judicial exemplar"
Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, després de donar-se a conèixer la sentència de l'1-O ha afirmat que el seu executiu observa un "absolut respecte i acatament de la mateixa", i ha afegit que "l'acatament significa el seu íntegre compliment".

Per a Sánchez, el Tribunal Suprem ha fet "un procés judicial exemplar" i el judici contra els líders independentistes del procés s'ha fet "amb plenes garanties i absoluta transparència".

El president en funcions ha afirmat que Espanya és "una de les millors democràcies del món", alertant que el seu executiu "es mantindrà atent" davant el que pugui passar els pròxims dies a Catalunya, assegurant que aplicarà la legalitat "sense excloure" cap mesura.

Des de la Moncloa han afirmat que en les pròximes hores Pedro Sánchez té previst posar-se en contacte amb els líders de les principals forces polítiques espanyoles: Pablo Casado (PP), Albert Rivera (Cs) i Pablo Iglesias (Podemos) per analitzar la situació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides