Torra demana audiència al Rei

El president reacciona anunciant que enviarà cartes a Felip VI i al president del govern, un ple parlamentari especial i un consell executiu "extraordinari"
Compareixença de Quim Torra

El president català, Quim Torra, ha anunciat que enviarà cartes al rei Felip VI i al president del govern central en funcions Pedro Sánchez, per demanar reunions urgents amb tots dos per tractar la situació política a Catalunya després que s'hagi fet pública la sentència per l'1-O.

Aquest és, de moment, un dels elements que Torra ha donat a conèixer com a resposta de l'executiu català a la sentència del Tribunal Suprem. Altres mesures són que ha demanat al president del Parlament, Roger Torrent, comparèixer en la cambra catalana i convocar a una reunió extraordinària per aquest dimarts del seu consell executiu.

Torra també ha exigit "la fi de la repressió" cap a l'independentisme i ha dit que "demanem l'amnistia" pels líders independentistes als quals els han caigut anys de presó en haver capitanejat el procés. Torra també ha dit que el seu govern es manté en el camí "cap a la república, sense excuses".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides