Comencen els talls de carrers i carreteres contra la sentència de l’1-O

Reprodueix vídeo

Poc després de saber-se la sentència contra els líders independentistes empresonats per l'1-O han començat algunes mobilitzacions independentistes per mostrar el seu rebuig a la decisió del Tribunal Suprem.

A Barcelona, els estudiants han tallat a la Zona Universitària la Diagonal en començar una marxa per anar fins a la plaça de Catalunya on han estat convocats al migdia. També s'han fet talls en el trànsit a la Gran Via, la Via Laietana, la Via Augusta, el carrer Urgell, la Rambla o l'avinguda del Paral·lel.

També les Rondes de Barcelona han estat tallades en els dos sentits de la marxa de manera intermitent, tot i que la policia ha anat obrint diferents trams. En aquest context Transports Metropolitans de Barcelona també ha fet desviaments d'alguns dels seus autobusos per evitar els talls de trànsit.

El Trambaix també ha patit afectacions en el seu servei entre les parades de Pius XII i Zona Universitària en les seves tres línies, la T1, la T2 i la T3.

A Girona, fonamentalment els estudiants també de la Universitat de Girona, han sortit al carrer en protesta per la sentència de l'1-O. Els estudiants i alguns treballadors de la universitat s'han desplaçat fins al rectorat i fins a la seu de la Generalitat de la ciutat. A les comarques gironines també s'ha tallat la C-66 prop de la Bisbal d'Empordà en els dos sentits de la marxa.

Altres carreteres que han patit talls independentistes han estat la C-17 a Vic en els dos sentits de la marxa, la N-II a Mataró, la C-66 a Celrà, la C-31 i GI-634 a Verges, la T-315 a Reus, i la C-13 tallada en els dos sentits a Tremp.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides