La policia es prepara per impedir el bloqueig de Catalunya

Els Mossos i la Policia Nacional ocupen les principals infraestructures del transport
Mossos a l'estació de Sants

Davant possibles intents de paralitzar la mobilitat dels ciutadans de Catalunya per part dels independentistes, un cop s'ha sabut la sentència del procés, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional ocupen des d'aquest dilluns l'estació de tren de Sant de Barcelona, l'aeroport del Prat o l'estació de l'AVE de Girona, entre altres principals infraestructures del transport i la mobilitat.

A l'estació de Sant s'han tancat alguns accessos però es pot seguir accedint-hi. Els Mossos també han demanat a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que es tanqués l'accés de la línia 5 del Metro a Sant Estació. TMB ha habilitat un enllaç alternatiu per la L3. També hi ha controls per entrar i sortir de l'estació de l'AVE a Girona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides