Qui té tots els números per ser el nou conseller delegat de la XAL?

Lluis Garriga, director adjunt del Grup Lavinia
Lluis Garriga, director adjunt del Grup Lavinia

Lluís Garriga. És l’actual director adjunt del Grup Lavinia de comunicació, una empresa que ofereix serveis i continguts audiovisuals i interactius amb prop de 25 anys d’experiència. Nascut a Santa Maria de Palautordera, Lluís Garriga va ser cap de premsa del PSC i també de l’alcalde de Barcelona Joan Clos. Va ser membre del consell d’administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió en representació del PSC per bé que va dimitir del càrrec quan va assumir la direcció del servei de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

El Grup Lavinia ha tingut bones relacions amb les administracions governades pels socialistes però també ha rebut contractes d’ens governats per d’altres opcions ideològiques. TV3 li fa encàrrecs sovint. Per exemple, Lavinia és la productora del programa ‘No pot ser’, que presenta Jordi Basté. El passat 24 de juliol, va rebre l’encàrrec de produir la segona temporada d’aquest programa per prop de 600.000 euros. Entre els seus clients també hi ha BTV o Televisió Espanyola. Té uns 800 treballadors i seus a Barcelona, Madrid, Sevilla, Brussel·les, París, Berlín o Moscou.

Si no hi ha sorpreses de darrera hora es confirmarà l'acord de PSC i JxCAT perquè Garriga substitueixi a Francesc Pena com a conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local en el Ple que celebrarà a finals de mes la Diputació de Barcelona, entitat de la qual depèn la XAL. Després de l’etapa gris que han representat els anys de Pena com a conseller delegat de la XAL caldrà veure com funciona sota les ordres de Lluís Garriga en una etapa on l’acord de govern a la Diputació entre el PSC i JxCAT serà posat a prova per la tensió política que estem vivint..

(Visited 491 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari