Rufián qüestiona l’ANC i discrepa de Comín

El diputat d'ERC prefereix "altres coses" en comptes de "complicar l'accés a la seva feina a la gent" per protestar contra el Suprem
Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

Gabriel Rufián, diputat i portaveu d'ERC al Congrés, ha assegurat a TV3 que estaran "al costat de qualsevol manifestació cívica i pacífica" per respondre a la sentència del Tribunal Suprem contra els dirigents del procés, però ha qüestionat l'opció triada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'afluència de gent en columnes cap a Barcelona per provocar un col·lapse viari.

Rufián ha indicat que "no sé si la via és complicar-li l'accés a la seva feina a la gent cada matí". Troba, de fet, que "es poden fer altres coses".

Pel que fa al que va plantejar als independentistes l'exconseller Toni Comín en una entrevista a El Periódico, assumir costos econòmics com jugar-se la feina per perjudicar econòmicament Espanya, Rufián s'ha mostrat "reticent" a "plantejaments de «com pitjor, millor»", i l'ha equiparat amb l'"Espanya ens roba", que troba "nefast".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides