Què esperen de la sentència del Suprem els advocats dels dirigents del procés?

Jordi Pina, abogado de los exconsejeros Rull y Turull, y del expreside
Jordi Pina, abogado de los exconsejeros Rull y Turull, y del expresidente de la ANC Jordi Sànchez

La sentència del judici pel procés està a punt de ser revelada i els advocats defensors estan convençuts que serà unànime i que hi haurà tres graus de penes. Pel que fa a un grup que els magistrats del Tribunal Suprem podrien considerar els líders, les penes seran bastant altes. Després hi haurà el grup amb penes mitjanes i, finalment, el de penes molt lleus amb, fins i tot, absolucions d'alguns dels delictes.

Això sí, tots ells seran inhabilitats per ocupar càrrec públic, per la qual cosa no podran formar part de llistes electorals ni ser nomenats consellers. Sí que podran exercir, en canvi, càrrecs als seus partits, ja que les formacions polítiques són associacions privades.

Malgrat aquesta distinció, els advocats no s'atreveixen a pronosticar quins dels encausats estaran en cadascun dels grups.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides