Malestar a la CUP per arraconar Mireia Boya

La CUP ja té candidata al Congrés en la primera llista que els anticapitalistes presentaran en unes eleccions espanyoles. Es tracta de l’exdiputada Mireia Vehí. El procés per escollir-la va ser tan democràtic com tancar-se en una habitació alguns dirigents i alguns diputats i decidir unilateralment el seu nom, perquè després la militància hi donés suport sense tenir alternatives.

A les bases, a més, hi ha sectors notablement molestos perquè setmanes abans que la CUP decidís que concorreria a les eleccions, Poble Lliure –un dels corrents interns– ja havia dit que tornaria a intentar entrar al Congrés amb o sense el Front Republicà, i que ho faria presentant l’exdiputada Mireia Boya. Passats els dies, però, la cúpula de la CUP va decidir arraconar-la tant que no anirà ni a les llistes de Lleida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides