El PDECat està en estat de xoc pel fitxatge de Roger Español

El PDECat està en ple debat intern sobre el seu futur. La dissolució dins de JxCat està sobre la taula. La marca atractiva per al seu electorat és la de JxCat, però saben que la seva base ideològica liberal i de centredreta s’ha diluït bastant des que no lideren la plataforma amb la qual es presenten. És per això que darrerament els dirigents del PDECat han estat fent campanya interna per convèncer propis i aliens de la necessitat de tancar un pacte que impliqui entrar de cap a JxCat però garantint que la línia ideològica en l’eix dreta-esquerra serà l’heretada de Convergència i de la qual sempre ha fet bandera el PDECat.

Fonts de la cúpula asseguraven últimament tenir els quadres alts de JxCat convençuts i que el pacte estava al caure. Però les llistes per al 10-N han dinamitat l’estratègia. I és que JxCat ha fitxat Roger Español, proper a la CUP fins ara, per liderar la candidatura al Senat per Barcelona. I ha deixat el PDECat en xoc, sense entendre res, i segurs que la seva campanya interna no ha servit de res. La proximitat de les eleccions del 10-N, però, fa que hagin d’empassar-s’ho tot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides