La ‘dos’ d’Errejón plega: rebutja disputar vots a Colau

Clara Serra dimiteix com a diputada apuntant que Más País “no representa l’esperit plurinacional que tant hem dit que defensem”
Clara Serra
Clara Serra

Clara Serra, número dos d’Íñigo Errejón a la candidatura Más Madrid a les eleccions autonòmiques d'enguany, ha anunciat que plega com a diputada a l’Assemblea de Madrid criticant, a través d’un comunicat, que troba que la formació que ha representat fins ara “oblida i menysté anys de feina militant de companys de territoris que han aconseguit aixecar projectes necessaris i valuosos per a aquests llocs”.

Aquesta crisi interna del partit d’Errejón conté una clau catalana. Serra es refereix al “cas concret de Barcelona”, que apunta que “exemplifica una manera de fer les coses [per part d’Errejón] que no representa l’esperit plurinacional que tant hem dit que defensem”. 

“Penso que si Más País s'ha d'enfrontar a Ada Colau per aconseguir els escons que necessita, potser això és indicatiu que no era encara el moment que Más País concorregués a aquestes generals en aquestes condicions i com a partit estatal”, argumenta.

Serra, que també reconeix “desacords importants en la manera en què aquest projecte està funcionant com a organització”, defensa que “qualsevol projecte que pretengui reforçar i enfortir l'espai del canvi ha de sumar-se a les forces territorials ja existents, especialment a aquelles que han funcionat i han aconseguit conservar places claus institucionals malgrat tots els terratrèmols polítics als quals ens hem hagut de sobreposar”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari