La Intersindical-CSC ajorna una setmana la convocatòria de vaga

La protesta contra la sentència del Suprem, sense el suport dels sindicats majoritaris, tindrà lloc el dia 18
La asamblea de constitución de la sectorial de la Intersindical-CSC e
La asamblea de constitución de la sectorial de la Intersindical-CSC en la Generalitat y sus entes

El sindicat independentista Intersindical-CSC ha ajornat una setmana la vaga general que havia convocat a Catalunya per a l'11 d'octubre. El preavís conegut aquest dilluns assenyala com a nova data el pròxim dia 18.

Convocada formalment contra la reforma laboral, per reivindicar el salari mínim de 1.200 euros i a favor de la igualtat de gènere en el món laboral, entre altres arguments, en realitat es tracta d'una resposta a la sentència que dictarà els pròxims dies el Tribunal Suprem contra els dirigents del procés.

El motiu de l'ajornament de la vaga adduït pel sindicat és la necessitat de preparar la mobilització "amb les millors condicions". L'ajornament d'una jornada com aquesta no és una novetat, ja que la Intersindical-CSC va ajornar la jornada de protesta prevista inicialment per al 7 de febrer fins al 21 del mateix mes, amb l'inici del judici al Suprem com a rerefons.

Els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, així com Foment del Treball i Cecot, s'han desmarcat de la mobilització. La Intersindical-CSC va ser una impulsora principal de l'aturada del 3 d'octubre del 2017, organitzada com a reacció als fets de l'1-O.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides