Engega la campanya pel 10-N a Catalunya amb la moció a Torra

Ciutadans aprofita l'eina parlamentària per carregar, també, contra el PSC
Carlos Carrizosa, portaveu parlamentari de Ciutadans

El president de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha començat la seva intervenció en el marc de la moció de censura presentada contra el president Quim Torra afirmant que aquesta "no és una moció de censura qualsevol. És una moció per una convivència que està en perill".

Carrizosa ha aprofitat per carregar contra el PSC per no haver donat suport a la moció dient que "no entenc per què no poden posar-se al costat de la convivència i si es posaran al costat dels qui aplaudeixen la violència".

La resposta a Carrizosa li ha donat la consellera portaveu de l'executiu català, Meritxell Budó, qui ha afirmat que s'ha usat la fórmula de la moció de censura "per interessos merament partidistes", acusant Cs de voler ocupar "unes hores de faristol pocs dies abans del 10-N".

La moció de censura presentada contra Torra per Cs amb el suport del PP no pot prosperar perquè no compta amb prou suports per part dels grups parlamentaris de la cambra catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari