Puigdemont nega tot contacte amb els CDR detinguts

L'expresident diu que l'associen amb el terrorisme per aconseguir que Bèlgica el lliuri a Espanya
Carles Puigdemont i Mònica Terribas
Carles Puigdemont i Mònica Terribas

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha concedit una entrevista a Catalunya Ràdio per motiu del segon aniversari de l'1-O, marcat per les detencions de set membres dels CDR als qui s'acusa de terrorisme.

Puigdemont ha negat qualsevol contacte amb els set detinguts i ha etiquetat de "deliri" i de "fantasia pura i dura" el fet d'afirmar que aquesta relació existeix. També ha emprat l'etiqueta de "deliri" quan ha negat que necessiti intermediaris per comunicar-se amb el seu successor a la Generalitat, Quim Torra, un rol que, segons diverses informacions periodístiques que citen fonts de la investigació, s'atribueix als CDR detinguts.

Així mateix el líder de JxCat ha negat que s'hagin comunicat amb ell a través de persones interposades -la investigació assenyala la germana de Puigdemont en aquest sentit- o mitjançant una memòria USB.

L'expresident català, d'altra banda, interpreta que volen vincular-lo amb el terrorisme per "activar una tercera euroordre" i que Bèlgica el lliuri a Espanya "a ser possible, per una causa de terrorisme". "Només hi ha una via, la pacífica, com vam demostrar fa dos anys. I això tothom ho té clar", ha manifestat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides