L’Ajuntament de Berga no se la juga

Liderat per la cupaire Venturós, que va ser inhabilitada per no retirar l'estelada, ara obeeix la Junta Electoral

L'estelada ha desaparegut del balcó de l'Ajuntament de Berga abans que s'exhaurís aquest dilluns a les 14 hores el termini marcat per la Junta Electoral perquè els ajuntaments de la comarca retiressin símbols com aquesta bandera independentista i els llaços grocs.

Dissabte es van reunir a la sala de plens de l'Ajuntament de Berga representants dels grups municipals i d'entitats independentistes, que van acordar treure l'estelada per evitar una altra causa judicial, publica Regió7. En la mateixa reunió es va acordar la convocatòria d'una concentració de protesta.

L'alcaldessa de la localitat, Montse Venturós, de la CUP, no va exercir el càrrec els darrers mesos de l'anterior mandat perquè va ser inhabilitada per un període de mig any precisament per haver-se negat a retirar l'estelada de la façana consistorial.

Venturós va ser detinguda el novembre del 2016 per haver-se negat dos cops a comparèixer als jutjats i un jutge de Manresa la va considerar culpable d'un delicte de desobediència comesa per una autoritat pública per haver mantingut l'estelada durant les eleccions autonòmiques i generals del 2015.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari