Ataquen les seus del PSC amb pintades a favor dels CDR detinguts

Els socialistes responen que "totes les idees es poden defensar amb democràcia, el límit és la violència"
Seu del PSC de Matorell
Seu del PSC de Matorell

El PSC ha denunciat que tres seus del partit han aparegut aquest matí amb pintades amenaçadores vinculades a la decisió de l'Audiència Nacional d'enviar a la presó als set membres dels CDR acusats de terrorisme. Els socialistes han publicat a Twitter: "Aquest matí algunes de les nostres seus, com la del @pscnoubarris i @pscmataro, han aparegut amb pintades. Totes les idees es poden defensar amb democràcia, el límit és la violència. Condemnem qualsevol mena de violència o acció violenta, vingui d'on vingui". Aquesta denúncia fa referència a les pintades de les seus socialistes de Nou Barris i Mataró. I també han aparegut pintades amenaçadores a la seu socialista de Martorell.

A la seu del PSC de Nou Barris, a Barcelona, han aparegut unes pintades que deien "PSOE = GAL, totes som CDR", davant les quals els responsables de la seu local socialista han afirmat a Twitter que "enfront de la intolerància, avançar. Enfront de l'enfrontament, avançar. Enfront dels radicals, avançar. Continuarem treballant sempre pel respecte i la pluralitat d'idees".

A la seu socialista de Mataró han aparegut pintades sobre la fotografia de David Boté en la que es poden llegir: "Que se'n vagin. Llibertat 23s". Els socialistes mataronins han respost a la xarxa social: "Esperem que tothom condemni la violència i les amenaces. Nosaltres ho fem: tota mena de violència, vingui d'on vingui. No ens callaran, nosaltres seguirem defensant les nostres idees i valors #Mataró".

Davant la seu del PSC de Martorell han aparegut pintades que deien: "Marlaska Torturador" i "llibertat detingudes", davant les quals els socialistes han respost: "Denunciem aquestes pintades trobades avui a la nostra seu. Hi ha qui no accepta que la justícia és independent i que, en aquest cas, no s'investiga 1 moviment sinó possibles accions violentes d'unes persones. Nosaltres continuem defensant i treballant pel benestar de les persones".

Es dona la circumstància que la secció local d'ERC de Martorell ha publicat a la xarxa: "És cert que existeix una sentència europea que condemna a Espanya, ja que Marlaska no va investigar casos de tortura. Però la gent del @PSCMartorell no són en Marlaska, no han de pagar pels seus actes. Aquestes pintades no porten enlloc i no ens fan cap favor a ningú".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides