Cayetana Álvarez de Toledo torna a humiliar el PPC

La direcció catalana del Partit Popular (PP) torna a perdre la partida. Cayetana Álvarez de Toledo serà, un cop més, la cap de llista del PPC per Barcelona a les eleccions espanyoles del 10 de novembre. I ho serà en contra del criteri de la cúpula del partit a Catalunya.

Un resultat pèssim a les últimes eleccions, que quasi deixa sense representació al Congrés els populars catalans, i un seguit constant de pixades fora de test de Cayetana Álvarez de Toledo no han estat suficients perquè Pablo Casado deixi de confiar en ella per competir pel vot espanyolista a Catalunya. Podria haver-se-la emportat a la candidatura per Madrid, però al PP les decisions es prenen en vertical i, pel que sembla, sense tenir gaire en compte la veu dels quadres inferiors. Per més que tinguin motius de sobres per protestar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides