La ficció de les candidatures

La sentència del procés deixarà els líders independentistes inhabilitats. Tots els actors polítics i judicials ho donen per fet. Però a JxCat i ERC han decidit viure un nou capítol de ficció processista i fer veure que tornaran a posar els presos a les candidatures del 10-N.

La inhabilitació els impedirà presentar-se, els partits ho saben, però dir que no inclouran els presos a les llistes els trenca el relat de victimisme que tants rèdits els ha donat. De manera que Oriol Junqueras diu que vol ser cap de llista, ERC el proclamarà sabent que no ho serà i JxCat assegura que seran els seus presos els que decidiran si volen tornar a liderar les candidatures tot i saber que qui ho farà serà un jutge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides