Cs copa les dates simbòliques de l’independentisme per fer xous

Ciutadans (Cs) és la formació que més experiència i habilitat té per organitzar i muntar numerets i les performances més variades. Fins ara, han utilitzat les institucions i els altaveus que els donen per fer-les, així com aquelles dates simbòliques per al constitucionalisme o l’espanyolisme més ranci: el Dia de la Constitució Espanyola, el Dia de la Hispanitat, actes amb Guàrdia Civil i Policia Nacional, jures de bandera militars…

Però darrerament, Cs ha decidit ampliar l’espectre i intenta copar també les dates simbòliques de l’independentisme per als seus espectacles polítics. És com voler profanar els llocs sagrats de l’enemic, però amb un punt de malifeta de nen preadolescent. Així, aquest any han reivindicat per al seu calendari de xous el 6 i 7 de setembre –quan, l’any 2017, es van aprovar les lleis de desconnexió-, l’Onze de Setembre, i el 20 de setembre, dia de la manifestació a les portes del departament d’Economia mentre, ara fa dos anys, es feia un registre i que va ser l’inici de la presó preventiva per als activistes Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. És fàcil preveure que la propera serà l’1 d’octubre. El temps ho dirà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides