La sinceritat del govern català amb la sentència

El govern català, i especialment el president Torra, presumeixen d’estar treballant en una resposta institucional potent per a la sentència del judici de l’1-O. Fins i tot el mateix Quim Torra va fer una ronda de contactes amb partits, entitats i actors socials per intentar trobar una resposta de consens que acontentés tothom.

Però la setmana passada la portaveu del govern, Meritxell Budó, va tenir un atac de sinceritat absoluta i, en ser preguntada per la qüestió, va reconèixer que “no hi ha propostes sobre la taula” de l’executiu, després de la negativa de CUP i comuns a participar d’un govern de concentració. En realitat, va ser un error fruit de la innocència o la manca d’habilitat de Meritxell Budó, en admetre que no hi ha pla al govern i això va fer emprenyar Torra. Encara que sigui cert.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides