Picabaralla entre Torrent i Roldán pels “comandos” dels CDR

El president del Parlament crida a l'ordre la portaveu taronja per acusar Torra de "liderar un comando"
Lorena Roldán

La intervenció de la portaveu del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, ha generat una picabaralla amb el president de la cambra, el republicà Roger Torrent, perquè la dirigent taronja a acusat el president català Quim Torra de liderar els "comandos" dels CDR.

En la seva intervenció en el debat de política general Roldán ha dit, dirigint-se a Torra, que "quan els seus comandos surten a fregar amb lleixiu el terra que nosaltres trepitgem…" i immediatament el president del Parlament li ha recriminat aquesta afirmació i li ha exigit que la retirés o la cridava a l'ordre per primera vegada, però la portaveu de Cs no ha rectificat.

Més endavant Roldán, tornant-se a dirigir a Torra ha afirmat que "vostè és un perill públic per als catalans", afirmació que li ha valgut que Torrent la tornés a cridar a l'ordre per segona vegada, tot i que la portaveu de Cs tampoc no ha volgut rectificar en aquesta ocasió.

Al final de la seva intervenció Roldán ha exhibit una foto de l'atemptat que ETA va fer contra la caserna de la Guàrdia Civil de Vic i ha demanat Torra que "té avui vostè aquí l'oportunitat de sortir i condemnar aquests atemptats davant de tots els catalans, i de dir als seus comandos que parin, i de dir-los que han anat massa lluny". En aquest punt Torrent ha avisat Roldán que la tornaria a cridar a l'ordre per tercera vegada i que això comportaria la retirada de la paraula. Torrent ha reblat que "no es pot dir que el president de la Generalitat lidera un comando".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides