650.000 firmes perquè els diputats del Congrés no cobrin indemnització

"Si no treballes, no cobres", diu el lema de la iniciativa de Change.org, que estalviaria un milió i mig d'euros
Sánchez i Iglesias, al Congrés
Congrés dels diputats

El Congrés ja té les 650.000 signatures dels ciutadans que s'han recollit en només cinc dies i que demanen que els diputats no cobrin la indemnització que els pertoca per acabar-se la legislatura. La proposta l'ha impulsat la plataforma Change.org, que ha calculat que en total les liquidacions pugen a un milió i mig d'euros.

Segons els promotors, es tracta de la iniciativa de Change.org que ha tingut més participació d'aquest any. Amb el lema "Si no treballes, no cobres" es pretén traslladar als diputats que la ciutadania està tipa que els polítics cobrin per no fer res.

El que recorden els promotors és que la indemnització que tenen dret bona part dels 350 diputats del Congrés és d'entre 6.000 i 7.000 euros que, en total, suposa una despesa de milió i mig d'euros. Una quantitat que es podria dedicar, diuen, a altres finalitats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides