Buch sacrifica la cap de comunicació als grups contraris al gas pebre

El titular d'Interior destitueix Joana Vallès, una històrica de CDC a la Generalitat
Miquel Buch

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha destituït fulminantment la cap de comunicació del seu departament després de les crítiques que ha rebut per com es va publicitar el fet que els Mossos d'Esquadra usaran gas pebre contra els aldarulls que es puguin produir aquesta tardor a Catalunya, en concret els vinculats a la sentència del Tribunal Suprem pel judici de l'1-O.

Buch ha afirmat que hi va haver un "error de comunicació" en la manera que es va donar a conèixer el material antidisturbis que té preparat la policia catalana i ha destituït la seva cap de comunicació, Joana Vallès, segons ha avançat RAC1

Vallés ha estat una històrica professional de la comunicació de CDC que ha treballat amb diferents consellers, com és el cas de Felip Puig o Jordi Baiget, com a responsable de premsa dels seus departaments. Així Vallés ha ofert el cap de Vallés als independentistes i altres grups de defensa dels Drets Humans que van posar el crit al cel per l'ús del gas pebre per part de la policia de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides