Junqueras i Romeva no volen apartar-se de la primera línia política

El líder d'ERC diu que vol repetir de cap de cartell a les pròximes eleccions generals
Junqueras i Romeva

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha anunciat que vol ser el cap de llista dels republicans a les pròximes eleccions generals previstes pel 10 de novembre. En una carta a la militància, el líder republicà també ha anunciat la disposició de Raül Romeva, a ser el cap de llista d'ERC al Senat.

En la carta, Junqueras afirma que "després de conversar i intercanviar missatges amb Marta Rovira, Pere Aragonès i Marta Vilalta" es posa "a disposició del partit, de la ciutadania i de la causa de la llibertat, per poder tornar a encapçalar la candidatura d'ERC al Congrés".

Junqueras ha fet aquest anunci tot i que està previst que aviat es faci pública la sentència del judici de l'1-O en la qual tant ell com els altres imputats, entre ells Romeva, podrien quedar inhabilitats.

L'anunci del líder republicà coincideix amb la proposta que ha fet la diputada de JxCat a Congrés, Laura Borràs, qui creu que "seria millor" que els polítics presos no formessin part de la llista electoral del 10 de novembre, en considerar que "estaran a punt de ser inhabilitats".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides