El TSJC ajorna el judici de Torra fins al 18 de novembre

Tindrà lloc passades les eleccions generals i un mes després que es conegui la sentència contra els dirigents del procés
Quim Torra
Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, no serà jutjat per la presumpta comissió d'un delicte de desobediència fins al 18 de novembre, una setmana després de les pròximes eleccions generals del 10 de novembre i un mes després de la data que s'espera conèixer la sentència del Tribunal Suprem contra els dirigents del procés.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès el judici, que s'havia de celebrar els dies 25 i 26 de setembre, per estudiar les recusacions plantejades per la defensa de Torra, a qui s'acusa de desobediència (subsidiàriament, de denegació d'auxili a l'autoritat competent) per no haver retirat els llaços grocs de les dependències de la Generalitat durant la campanya de les darreres eleccions, malgrat les ordres de retirada que li va remetre la Junta Electoral.

Aquest 13 de setembre, el tribunal va admetre a tràmit la recusació que Torra va presentar contra el president de la sala i del TSJC, Jesús María Barrientos, i contra la magistrada Mercedes Armas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides