Què busca Messi amb les seves crítiques?

Messi

Les relacions entre Messi i la directiva blaugrana no passen, com és evident, pel millor moment. Les declaracions del davanter argentí van ser contundents i molt directes. "Vull quedar-me, però vull guanyar", posant en dubte fins i tot que el club hagués posat tota la carn a la graella en el fitxatge de Neymar per a portar-lo de tornada del PSG com ell havia recomanat.

La reacció de la directiva ha estat enviar un missatge tranquil·litzador en el sentit que vol iniciar negociacions per ampliar el seu actual contracte, que venç el 2021 coincidint amb el final del mandat d'aquesta junta. Una manera de tornar a tenir-lo content i, si pot ser, callat.

El cas és, però, que els plans de la junta eren altres molt diferents, començant per no fer cap gest d'acostament i molt menys d'iniciar converses per ampliar la seva permanència al club. La intenció era esgotar el contracte i fins a forçar en la mesura del possible que Leo pogués anar-se'n del club abans del previst per dos motius. El primer, perquè el club podria cobrar per un hipotètic traspàs i en segon lloc perquè la seva marxa alliberaria més de 130 milions d'euros que no li vindrien malament a la tresoreria blaugrana.

Des de l'altre costat, el jugador no es planteja anar-se'n ni vol que les seves paraules es mal interpretin en el sentit que si no es donen les condicions per tenir un equip competitiu, potser se'n va del Barça. Ben al contrari, podria donar-se la situació conflictiva i de tensió en què Messi reiterés aquest discurs crític contra la junta de Bartomeu per forçar una crisi dins de la mateixa junta i qui sap si fins a una dimissió que conduís a unes eleccions anticipades. En qualsevol cas, el pols està tirat i és un pols fort que potser no es pugui arreglar ni amb molts diners si dura massa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides