El director de TV3 aprofita que Rufián l’entrevista per defensar Jordi Pujol

Sanchis diu que l'expresident "passarà a la història per bé" i retreu a Arrimadas "insults" i "humiliacions"
Rufián entrevista Sanchis

Vicent Sanchis, director de TV3, ha assegurat en una entrevista que li ha fet el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, al programa de TV a YouTube La Fàbrica, que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol "passarà a la història de Catalunya, per bé".

"Jordi Pujol, per bé, i per a mal també, però per a bé passarà a la història de Catalunya, evidentment", ha afirmat Sanchis.

A continuació, Sanchis ha fet una anàlisi sobre el finançament il·legal dels partits, dient que "ens agradi o no la transició espanyola implica un sistema de finançament polític dels partits enganyós, fals". "I em resultaria molt estrany trobar un partit polític que tingués poder, un govern efectiu des de l'any 1978 fins a l'any 2000 que d'una manera o una altra no hagués entrat en alguna d'aquestes trampes", sentencia el director de la televisió pública catalana.

Sanchis aprofita l'entrevista per passar comptes amb la número dos de Ciutadans, Inés Arrimadas, a qui retreu el to utilitzat en el debat de candidats que va moderar el mateix Sanchis i en el qual la dirigent taronja va demanar la dimissió del director, com també ha fet en altres ocasions. "Em cabreja que Arrimadas ens insulti i humiliï", ha dit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides