Germà Gordó molesta en el catalanisme

La radicalització de l’espai convergent ha fet que l’independentisme i JxCat s’hagin quedat amb gran part del seu electorat. Però aquesta operació per arrossegar els conservadors al sobiranisme ha deixat orfes de partit molts catalanistes moderats. Amb el temps, han aparegut diferents partits i entitats sense gaire força ni musculatura territorial que aspiren a poder ocupar l’espai del catalanisme menys independentista i absolutament contrari a la unilateralitat que governa ara mateix a JxCat. Però l’aparició de tantes marques no ajuda, i per això han començat a intentar confluir totes les organitzacions en una de sola o, com a mínim, poder tancar una coalició que pugui oferir una llista única a les eleccions que aglutini el catalanisme moderat, el de l’antiga Convergència.

Un d’aquests partits és Convergents, que capitaneja l’exconseller Germà Gordó. I ell, doncs, és un dels que estan negociant la possible confluència de totes les marques. Però el seu passat sospitós, el fet que el seu nom sigui un dels més tacats per la investigació judicial del cas del 3%, i les noves gravacions que han aparegut han fet que altres vegin amb recel que ell i el seu partit formin part de la nova oferta electoral que preparen. “Molesta, no és de cap manera un actiu”, assegura un dels més interessats a articular la nova coalició.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides