El nou ‘look’ de Jaume Asens

El portaveu d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, ha tornat de l’estiu amb un nou aspecte. Asens ha mostrat amb orgull un nou look amb un pentinat diferent i una mica més cuidat. El canvi no ha passat desapercebut i ha estat un dels temes més comentats a la xarxa i als passadissos del Congrés entre periodistes, diputats i ciutadans.

I és que sempre que un polític modifica el seu aspecte, acaba passant el mateix. Tot i això, en aquesta ocasió la cosa ha sigut tan sonada que a Twitter s’ha acabat obrint un debat sobre si el pentinat d’Asens respon a la creació d’un nou perruquer o a un implant de cabells. De moment, ell no s’ha pronunciat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides