Quin referent ‘indepe’ suggereix una calçotada a la frontera?

Josep-Lluís Carod-Rovira, en el 'FAQs' de Tv3
Josep-Lluís Carod-Rovira, en el 'FAQs' de Tv3

L'exvicepresident de la Generalitat i exlíder d'ERC Josep-Lluís Carod-Rovira. Desencantat amb el procés, Carod aposta en una entrevista concedida a Vilaweb per la guerra econòmica promoguda per l'ANC, una entitat de la qual ell s'havia apartat des de l'arribada a la presidència d'Elisenda Paluzie.

L'exdirigent d'ERC troba que "no hem pressionat prou com a consumidors i clients", i que cal "que quedi clar que és una campanya de país", per la qual cosa proposa "tocar-los el crostó econòmic", amb l'objectiu d'aconseguir que "les seves empreses, bancs, i telefonies, diguin que s'ha de resoldre, perquè si no se'n van a fer punyetes".

Tot avançant que "haurem de fer gestos de més claredat pacífica i multitudinària", l'exvicepresident català afegeix: "Al gener comença l'època de calçotades. No és igual fer-la a Valls que a la Jonquera. Però tot això no es pot improvisar. És un procés seriós. Ens vam arribar a creure que tot seria més fàcil. La independència no s'improvisa. I aquí, crec, l'hem anada improvisant".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides