El Tribunal Suprem dictarà sentència per l’1-O “prop” de la Festa Nacional d’Espanya

El fiscal Zaragoza diu que es farà pública als volts de "la festivitat del Pilar, del 12 d'octubre"
Javier Zaragoza

El Tribunal Suprem (TS) té previst dictar la sentència del judici contra els líders independentistes per l'1-O al voltant de les dates pròximes al 12 d'Octubre, Festa Nacional d'Espanya.

Així ho ha afirmat un dels quatre fiscals que han participat del judici al Suprem, Javier Zaragoza, el qual des de Buenos Aires (Argentina) ha afirmat que "la sentència, segons les meves informacions, sortirà publicada crec que en els primers deu dies, prop de la festivitat del Pilar, del 12 d'Octubre".

Zaragoza també ha dit, segons ha fet públic la Cadena SER, que ha estat un "error imperdonable" el fet que la justícia alemanya no hagi entregat a les autoritats espanyoles l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui es troba fugit de la justícia a Waterloo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides