RTVE dona per segures les eleccions i ja prepara el debat dels candidats

L'ens públic envia una carta als líders polítics per concretar una data abans que s'anunciïn nous comicis
Debat electoral del passat 22 d'abril de 2019

L'administradora provisional única de RTVE, Rosa María Mateo, ha enviat avui als líders polítics dels principals partits una carta per demanar-los que acceptin un debat televisat en l'ens públic per les eleccions del 10-N, encara no convocades.

"La corporació que tinc l'honor de presidir té gran interès a organitzar diferents debats electorals en què esperem comptar amb la presència de la seva formació política", diu Mateo.

En la missiva, Mateu es mostra "convençuda" que les principals formacions acceptaran la seva "oferiment", ja que totes elles comparteixen la "visió de servei a la ciutadania" de l'ens públic.

La carta està datada el 16 de setembre, aquest dilluns, dia en què el Rei ja havia començat la seva ronda de consultes als líders dels grups parlamentaris, per constatar les possibilitats que es produeixi una investidura o, per contra, es precipitin unes noves eleccions generals.

De fet, TVE ha licitat també un nou decorat per si hi hagués comicis. La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat el plec de condicions del contracte, que es treu a concurs pel procediment obert simplificat amb un pressupost base de 40.000 euros.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides