Site icon El Triangle

Una gravació implica Germà Gordó en pagaments d’empresaris a CDC

germa gordo tv3 els matins

germa gordo tv3 els matins

Una gravació que recull una presumpta conversa entre l'exsecretari del Govern i exconseller de Justícia Germà Gordó i l'empresari i proveïdor de CDC Joan Manuel Parra l'octubre del 2011 assenyala que l'aleshores home fort d'Artur Mas prometia influir en el Govern per pagar deutes del partit a l'empresari.

L'enregistrament, que ha publicat El Periódico, està en mans del jutge de l'Audiència Nacional que investiga el presumpte pagament de comissions a CDC, l'anomenat 'cas 3%'.

Entre d'altres, a l'enregistrament se sent la veu que el rotatiu atribueix a Gordó que indica a l'empresari que el vagi a veure cada vegada que es presenti a un concurs públic. "Jo parlaré amb el departament corresponent", afirma la veu.

En aquesta conversa l'empresari i Gordó al·ludeixen a una trobada anterior que havien mantingut amb David Madí, exsecretari de Comunicació del Govern i un altre dels homes forts de Mas d'aquell moment, durant el qual s'hauria pres el compromís d'ajudar-lo a través d'adjudicacions públiques.

El diari afirma que segons Parra la conversa, que hauria estat gravada de forma oculta pel mateix empresari, es va produir a la seu del partit, aleshores al carrer Còrsega de Barcelona.

En una piulada, Gordó s'ha remès a l'escrit que ha enviat a l'Audiència Nacional, en el qual afirma que no recorda haver format part d'aquella trobada i que no ha comès cap il·legalitat.

Exit mobile version