L’himne espanyol es cola en l’ofrena al monument de Rafael Casanova

Ha sonat des d'un hotel proper, coincidint amb la presència del president Quim Torra i el seu Govern

L'himne d'Espanya s'ha colat en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova per la Diada. Quan el Govern català, encapçalat pel president Quim Torra, feia l'ofrena, l'himne nacional ha sonat a tot volum des del balcó d'un hotel proper a l'acte.

El volum era tan alt que ha arribat a compartir protagonisme amb l'himne d'Els Segadors que interpretava en aquells moments la banda municipal de Barcelona.

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha lamentat posteriorment aquest fet, que denota, segons ha dit, "falta de sensibilitat i falta de respecte cap a altres sensibilitats". "Estem celebrant la Diada Nacional de Catalunya amb una ofrena a Rafael Casanova i aquest acte incívic, com és intentar un boicot amb l'himne d'Espanya, ens sembla lamentable", ha denunciat.

Per la seva banda, el president del Parlament Roger Torrent s'ha mostrat convençut que serà una Diada reivindicativa que marcarà el cicle polític i ha assenyalat que "no li molesta cap himne", en al·lusió al que ha passat durant l'ofrena.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari