Maragall, disposat a aprovar els pressupostos de Colau i Collboni

El líder d'ERC a Barcelona no planteja "un xec en blanc", però no fa cap exigència en clau sobiranista i ofereix suport per a tot el mandat
Ernest Maragall

Ernest Maragall, líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, s'ha mostrat disposat a aprovar els pressupostos del govern municipal en un article publicat aquest dilluns a La Vanguardia. El guanyador de les eleccions municipals a la capital catalana hi manifesta que estan disposats a aprovar uns pressupostos orientats a resoldre el que ell assenyala com "els quatre grans reptes que avui tenim plantejats", entre els quals no n'hi ha cap en clau sobiranista.

Els quatre punts als quals Maragall supedita el seu suport als comptes de Barcelona en Comú i el PSC són la lluita contra la desigualtat social amb l'habitatge en primer lloc, l'increment del poder adquisitiu de les classes treballadores, el compromís per lluita conta el "xoc climàtic", i la millora dels serveis públics, començant per la seguretat i la convivència.

En el citat article, també signat pel regidor d'ERC Jordi Castellana, Maragall también aposta perquè Barcelona assoleixi un nou model "de cooperació-responsabilitat" amb la Generalitat de Catalunya i superi "les avui asfixiants regles fiscals imposades per la UE", i advoca per "una programació pressupostària" per a tot el mandat, en la qual afirma que ERC pot afegir una "visió estratègia i d'horitzó ample" per fer possible "la majoria que exigeixen els projectes de transformació real".

"Per la nostra part, farem tot el possible perquè a Barcelona disposi dels millors pressupostos, dirigits a garantir la prosperitat compartida i sostenible. Sense que això sigui un xec en blanc", aclareix cap al final de l'article.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari