Quin català ha sortit en defensa de Plácido Domingo?

boadella tabarnia
boadella tabarnia

L'inefable president de Tabàrnia, Albert Boadella. L'actor ha encès les xarxes amb un parell de piulades en defensa del tenor espanyol Plácido Domingo, després dels nombrosos casos d'acusacions d'assetjament sexual. Una de les darreres ha estat la cantant d'òpera Angela Turner Wilson, una de les 11 dones que han donat la cara després que sortissin a la llum els primers casos el passat mes d'agost.

"Angela Turner explica que fa 20 anys Plácido Domingo va entrar al seu camerino i va fer relliscar les seves mans des de les espatlles fins als pits. O sigui, que no li va propinar una bufetada com qualsevol dona assenyada que no desitja lligar. Assetjament denúncia. I ara ella se suma a l'assetjament del tenor", assenyalava Boadella en un primer tuit.

Després de l'allau de crítiques l'actor s'ha reafirmat amb una nova piulada que ha acabat de fer esclatar la polèmica: "Les mans d'un mascle no hi són per estar quietes, precisament. En cas contrari, els humans no existiríem com a espècie", ha expressat.

Ha estat a partir d'aquí quan la xarxa se li ha llançat a sobre, amb una gran quantitat d'usuaris que li han retret el to de les seves paraules.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari