Les vacances dels polítics, en qüestió a la xarxa

Tot el que és bo, s’acaba. Com les vacances. I les dels polítics també. La classe dirigent ja ha tornat als seus escons, despatxos o púlpits. Però han tornat amb bufetades encadenades a les xarxes socials per haver fet vacances en moments que part de l’opinió pública considera delicats. Han criticat les vacances de Pedro Sánchez per marxar sense govern. Han condemnat que els independentistes viatgin quan els seus companys presos no poden.

Han carregat contra el descans d’Ada Colau i que vagi a les festes de Gràcia quan se suposa que Barcelona està pitjor que les favel·les de Río. Han censurat que Albert Rivera i Pablo Iglesias hagin estat desapareguts durant l’agost. Un atac de demagògia que no té en compte la importància, segons tots els experts, de desconnectar per a una persona que ha de prendre decisions de pes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides