Rovira reapareix per augmentar el cisma a ERC

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha reaparegut. Després de mesos d’ostracisme mediàtic, la republicana va concedir una entrevista a l’ACN per fer el seu retorn. I de quina manera. Rovira va saltar als titulars posicionant-se clarament del costat de la inevitable confrontació amb l’Estat promulgada per Carles Puigdemont com a propera passa en el camí cap a la independència.

Això va fer que tot un sector d’ERC, crític amb la línia d’Oriol Junqueras i Gabriel Rufián, que sobreposen el diàleg i la bona fe en la negociació per sobre de qualsevol confrontació amb Espanya, despertés i veiés en Rovira una veu autoritzada de suport a les seves tesis. La conseqüència: ara l’enfrontament no és només entre JxCat i ERC; també ho és entre sectors d’ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides