La Generalitat desenterra la destral de guerra contra Ryanair

El govern català està cansat d'haver de pactar amb la companyia aèria
Ryanair

El secretari d’Infraestructures de la Generalitat, Isidre Gavín, ha afirmat que el model que cal pel nou sistema aeroportuari català “no passa per arribar a un acord amb una determinada companyia”.

Gavín ha fet aquestes declaracions a la Cadena SER davant el malestar dels gironins sobre les pressions de Ryanair per aconseguir més diners en subvencions per mantenir l’activitat a l’aeroport gironí. Per Gavín “cal que l’aeroport tingui unes condicions que permetin que qualsevol companyia aconsegueixi una rendibilitat mínima i portar turisme”.

Ryanair rep 3,5 milions d’euros anuals per mantenir l’operativitat dels seus avions a l’aeroport de Girona, però la companyia ha amenaçat amb el tancament de la seva base gironina, una amenaça que per a Gavín ja no té marxa enrere en considerar que la companyia irlandesa ja no està disposada a negociar.

El responsable d’Infraestructures del govern català afirma que la solució passa perquè “els aeroports de forta temporalitat” com seria el cas del de Girona tinguin una política de taxes diferent dels quals operen sempre amb el mateix volum de trànsit. Per aquest motiu Gavín ha dit que volen negociar les taxes de l’aeroport de Girona, el qual té problemes amb l’activat a l’hivern, amb Aena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides