Puigdemont rep a Waterloo un dels fundadors de Terra Lliure

L'expresident es fotografia amb Bentanachs, membre d'una banda que va provocar més de 200 atemptats
Bentanachs amb Puigdemont

L'expresident català Carles Puigdemont ha rebut al cofundador de la banda terrorista Terra Lliure Fredi Bentanachs en la seva "Casa de la República" de Waterloo (Bèlgica). Puigdemont s'ha fet fotos amb Bentanachs a la porta de la casa, que Bentanachs ha compartit a les xarxes socials.

D'altra banda, Puigdemont no ha fet cap comentari sobre la seva cita amb un terrorista que mai ha mostrat penediment pel seu pas per "lluita armada".

Bentanachs escriu: "Ens rep el president Carles Puigdemont molt cordialment a Waterloo. Parlem estès sobre la situació social, sobre la manca de respecte als drets fonamentals en el món i la llibertat de premsa".

Terra Lliure va ser una banda terrorista armada activa entre 1978 i 1991. Va cometre més de 200 atemptats amb un balanç que ascendeix a 5 víctimes mortals (encara que quatre d'elles eren membres de la mateixa organització). Durant la seva existència, les Forces de Seguretat de l'Estat van arribar a detenir 300 persones vinculades a l'organització terrorista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides