Què li cou a Pilar Rahola de TV3?

Pilar Rahola
Pilar Rahola

Pilar Rahola ha gaudit d'un estatus privilegiat a TV3 com a opinadora de referència als programes Tot es mouPreguntes freqüents durant els darrers mesos, però això no vol dir que combregui amb tots els continguts de la televisió pública catalana.

Darrerament, Rahola ha repiulat un comentari del còmic Toni Albà -desterrat de TV3- sobre els Telenotícies: "Estic encuriosit per veure quina cara posaran alguns d'aquests periodistes dels informatius de TV3 que es refereixen al MHP Carles Puigdemont com EX-PRESIDENT, el dia que torni…".

Sembla que ni Rahola -amiga de Puigdemont- ni Albà, dues de les figures públiques de la faràndula processista, han paït el fet que al líder de JxCat, destituït per l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, se'l tracti d'ex, un sentiment relativament estès entre els independentistes.

Sense anar més lluny, el tuit d'Albà ha generat reaccions com aquestes: "aquí no els volem", "vergonya aliena TV3", "sembla que no sàpiguen que SEMPRE serà el President Puigdemont!! Ho sigui o no…", "completament fidels a la Putaña", "són uns venuts sense ètica"… "El tractament de President és vitalici, també en la Generalitat Valenciana", ha afirmat un tuitaire més serenament.

Sigui com sigui, el tuit d'Albà, alhora, s'ha fet ressò de la vella promesa del retorn de Puigdemont, una expectativa sobre la qual es va edificar electoralment Junts per Catalunya. De fet, en la mateixa tirallonga de comentaris un indepe escèptic ha preguntat: "Tornarà? Estic molt destrempat, darrerament…".

En realitat, qui ha recuperat darrerament l'expectativa és el president efectiu del govern de la Generalitat, Quim Torra, quan ha proposat al president del Parlament, Roger Torrent, investir a distància Carles Puigdemont si la sentència del Tribunal Suprem sobre els dirigents del procés és condemnatòria.

Al seu torn, per cert, Torra reblava el clau d'un compte pendent entre els partits socis de govern, ja que la pressió exercida sobre Torrent per JxCat per investir Puigdemont a distància va fracassar el 30 de gener del 2018, i els juntistes aprofiten qualsevol escletxa per insistir-hi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides