Retallada estètica de Rahola a TV3

ERC s'havia queixat de l'excés de protagonisme de la periodista, molt propera a Carles Puigdemont
rahola tot es mou hola rahola
rahola tot es mou hola rahola

L'analista política estrella de TV3, Pilar Rahola, veurà reduïda lleugerament la seva presència a la televisió pública catalana aquesta temporada. La direcció de la cadena ha decidit reduir el seu elevat protagonisme en pantalla.

La periodista comentava l'actualitat quatre dies per setmana al magazín de tarda Tot es mou, que presenta Helena García Melero. Aquesta temporada hi participarà dos dies en lloc de quatre.

El seu espai l'ocuparan, per decisió de la direcció de la cadena, que recau en Vicent Sanchis, i de la nova directora del programa, Montse Tió, altres analistes de forma rotatòria.

Damunt la taula hi ha els noms de tres periodistes com a possibles substituts per omplir el buit: Antoni Bassas (diari Ara), Josep Cuní (Cadena Ser) i Txell Bonet (periodista de Catalunya Ràdio i que ha tingut molta projecció pública en tant que esposa del president d'Òmnium, Jordi Cuixart).

La retallada de les col·laboracions de Rahola l'ha avançada El Nacional. En els darrers mesos ERC i altres grups polítics s'havien queixat de l'excés de protagonisme de Rahola, que seguirà mantenint la col·laboració al FAQs, el programa estrella de la cadena pública i on també comenta l'actualitat política setmanal.

Resumint, la retallada que molts reclamaven acabarà sent una petita reducció, bàsicament estètica, de quatre a dos programes, intentant acontentar els republicans, però que, per molts, resulta del tot insuficient.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides